Повернутися до звичайного режиму

Екскурсія до шкільної бібліотеки


Екскурсія до шкільної бібліотеки учнів 2 класу



Бібліотека –книги храм.

І знань безмежне море і надія.
Палкий вогонь незгасних поривань,
Що наше серце й душу гріє.

У теплий сонячний день, 11 жовтня до шкільної бібліотеки завітали учні 2-го класу Дунковицької гімназії, разом із бібліотекарем Попович В. М. та класним керівником Лупак В.Б,, на пізнавально-оглядову екскурсію «Чарівний світ книги», мета якої залучити учнів до читання книг, навчити їх користуватись бібліотекою, виховувати любов до книги і бережливого ставлення до неї.

/Files/images/muzey/FB_IMG_1634039007412.jpg

Безмежна сила книги. Без неї людина сліпа, адже з дитячих літ книжка допомагає зрозуміти світ, що нас оточує, вона розповідає нам про історію рідного краю, звичаї, традиції… Книга – мудрий друг і порадник. В ній зібрана мудрість усього людства, яка передавалася із покоління в покоління і дійшла до наших днів.

/Files/images/muzey/FB_IMG_1634039012694.jpg

Саме про книгу йшла мова під час екскурсії. Тут їх зустріло розмаїття цікавих, яскравих книг, газет та журналів. Бібліотекар Вікторія Михайлівна провела екскурсію бібліотекою. Завітавши на абонемент, учні дізналися про походження слова «Бібліотека», про цікаві книжки та журнали, які є в книгозбірні, про «Правила поводження з книгою», та як потрібно вести себе у бібліотеці, а чого не слід робити.

/Files/images/muzey/FB_IMG_1634039030967.jpg

Бібліотекар Попович В.М..зазначила, що книга в житті людини має величезне значення. А якщо діти хочуть дружити з книгою, необхідно обережно ставитися до неї, берегти її, і вона розповість багато цікавого.

/Files/images/muzey/FB_IMG_1634039015363.jpg

Усміхнені обличчя дітей та їх слова вдячності, свідчили про те, що їм дуже сподобалась цікава та пізнавальна екскурсія.

/Files/images/muzey/FB_IMG_1634039010091.jpg


Кiлькiсть переглядiв: 50

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.