Діти -наш найдорожчий скарб

Діти -наш найдорожчий скарб.



Діти – наш найдорожчий скарб, наша надія, гордість і опора. Розвивати, підтримувати і заохочувати їх – святий обов`язок сім`ї, школи, влади і громадськості. Тільки тоді у нас буде гідна зміна – сильна і красива! Тільки тоді наші доньки і сини будуть рости здоровими, щасливими та впевненими у прийдешньому дні, будуть рости на благо України.

Підготовка школи до нового навчального року неможлива без спонсорської допомоги, підтримки місцевої влади та батьків. Особлива подяка засновнику Дунковицької гімназії – Кам'янській сільській раді на чолі з Станинцем М. М. та депутатському корпусу за турботу, допомогу та підтримку. Були виділені кошти 300000 грн на капітальний ремонт підлог у початковій ланці. Та завдяки нашим батькам та вчителям було встановлено нові пластикові двері (6 штук) на класних приміщеннях за 48300 грн.

Щиро вдячна Савку Є. Є. за даний проєкт та нашим майстрам Юрі та Славіку, які швидко і якісно виконали свою роботу на відмінно. Дякую тепрацівникам та учителям за їх труд та, звичайно, нашим батькам, які також виявили бажання допомогти нам у підготовці школи до нового навчального року. Тепер наші учні початкових класів будуть мати змогу гратися на теплій підлозі, адже ми знаємо скільчи часу вони граються на ковриках, складають Lego. Завдяки всім Вам оновлюєтьтя матеріально-технічна база навчального закладу, що дає змогу повноцінному розвитку наших дітей. Завдяки турботі, підтримці наша гімназія з кожним роком стає сучасним освітнім закладом. Тож разом ми зкладаємо міцний фундамент світлого майбутнього наших дітей.

Адміністрація Дунковицької гімназії висловлює щиру подяку нашим батькам, сільському голові Станинцю М. М. та всім людям, причетним до даного проєкту, за допомогу та підтримку! Ця підтримка - свідчення Вашого небайдужого ставлення до проблем освіти і розуміння непересічної важливості шкільного виховання. Від усього серця бажаємо Вам здоров’я, злагоди, взаєморозуміння, душевного спокою та достатку.

Віра Мигович

Кiлькiсть переглядiв: 39

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.