Звіт директора гімназії за 2020-2021н.р.

Звіт



Шановні батьки, колеги, учасники зборів!

Вітаю вас усіх і дякую, що знайшли можливість взяти участь у цьому вже традиційному зібранні. Свій виступ хочу почати зі слів великого педагога В.О. Сухомлинського:

«Людяність, сердечність,

чуйність,— цей моральний

імунітет проти зла здобувається

лише тоді, коли людина

в ранньому дитинстві

пройшла школу доброти,

школу справді людських

стосунків».

В.О.Сухомлинський

Для мене щорічний звіт перед громадськістю - завжди відповідальна і хвилююча подія, адже ваша думка про діяльність педагогічного колективу школи, її адміністрації і директора для мене завжди є важливою.

Педагогічний колектив школи в поточному навчальному році проводив послідовну і цілеспрямовану роботу по виконанню завдань, визначених основними законодавчими та нормативними документами освітньої галузі, зокрема пов’язаними з реформою освіти: Законом України «Про освіту», проектом Закону України «Про повну загальну середню освіту», концептуальними засадами реформування середньої школи «Нова українська школа», новим Державним стандартом початкової освіти, власною Концепцією та Програмою розвитку навчального закладу, перспективним та річним планом роботи школи, забезпечував оновлення змісту, форм і методів навчання, вдосконалення навчально-виховного процесу та його результативність.

На звіті директора гімназії був присутній голова Кам'янської ОТГ Станинець М.М.

Завершуючи вій виступ, Мигович В.Ю. запевнила що буде намагатися реагувати на всі ваші звернення, зміцнювати ту атмосферу довіри, партнерства, яка вже склалася в колективі вчителів, батьків та учнів. І надалі як директор гімназії докладатиму всіх зусиль, щоб спільними зусиллями досягати нових успіхів у навчанні та вихованні учнів, в утвердженні позитивного іміджу гімназії, у виконанні нею своєї головної місії – виховання і розвитку наших дітей, підготовки їх до самостійного життя.

Виступила заступник директора гімназії Фекете О.Ю. та вчитель англійської мови Мікловш Н.В.,

Адміністрація, педагогічний колектив Дунковицької гімназії докладатиме всіх зусиль, щоб наша гімназія булп для дітей - школою радості, для батьків – спокою і надії, а для вчителів – місцем творчості.

Кiлькiсть переглядiв: 98

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.