Вітання випускникам 2020 року від класного керівника

Вітання випускникам 2020 року від класного керівника/Files/images/49.png

Від імені класного керівника маю честь привітати всіх зі святом Останнього дзвоника. Життя досить цікаве та непередбачене. Воно вносить у нашу буденність свої корективи. Карантин у всьому світі, змусив нас привчатися до нової форми навчання. І тому2019-2020навчальний рік ми закінчуємо дистанційно. Але я впевнена, що вірус мине і ми всі знову повернемося до школи, до своїх друзів. А от мої дев'ятикласники підуть у доросле життя.



Дорогі мої випускники! Прийшла пора прощатися зі школою. Не сумуйте, що в школу не повернетесь, адже молодість чудова пора!

Від душі бажаю знайти в житті синього птаха: свою долю, своє щастя️,своє місце в житті. Будьте справжніми лицарями, як Дон Кіхот.

Вмійте кохати як Ромео Джульєтту

Вірте у мрію як вірила Ассоль. І обов'язково здійсниться. Тоді життя ваше буде прекрасним,як казковий світ. Будьте як Гаррі Поттер: ніколи не здавайтеся, боріться до кінця бо в кожного з нас є своя мітка️.

Ми навчилися літати високо, як птахи, пірнати глибоко, як риби, залишилось навчитись жити на землі як ЛЮДИ




Шановні батьки випускників‍!

Звертаюся до Вас з щирими словами подяки. Бажаю Вам міцного здоров'я, сімейного щастя, успіхів у праці і подальшому вихованні ваших дітей, які показали себе розумними учнями, здатними переборювати будь - які труднощі.

Дякую Вам за чуйність, співпрацю і взаєморозуміння!

Зі святом. В добру путь.

А на згадку від мене прийміть відеофільм про наші шкільні роки.





Вітання випускникам 2020 року від класного керівника




Кiлькiсть переглядiв: 278

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.