Ура, канікули!

Ура, канікули!



/Files/images/anmashki/1/танці.gif

Завершився черговий навчальний рік для учнів, вчителів та їх батьків, залишивши позаду щоденні підготовки до уроків, перевірку знань у вигляді контрольних робіт та безперервний процес на шляху здобуття знань. Попереду довгоочікувані канікули! Усі учні– можуть вже зараз поринути у чудовий літній відпочинок, сповнений незабутніх вражень. А яким він буде, залежить від багатьох факторів, про які повинні пам’ятати і діти, і батьки.

Як провести літо? Як організувати три місяці відпочинку, щоб вони не були заповнені неробством і нудьгою?

Можна надати чаду повну свободу: спи до обіду, гуляй, дивися телевізор і, взагалі, займайся, чим хочеш. Навряд чи така розстановка дій принесе задоволення дитині і батькам. Закінчаться канікули, а згадати буде нічого. Ну а мами і тата до початку навчального року отримають дитяче небажання вчитися і дотримуватися дисципліни.

Тому і батькам, і дітям, потрібно разом подумати і визначитися, як провести літо. Ще наприкінці навчального року або на початку канікул складіть приблизний план дій на всі три літні місяці. Зберіться всі разом за сімейним радою, враховуйте побажання усіх сторін.

Бажано, щоб протягом літніх канікул дитина мала можливість чергувати активні і пасивні види відпочинку, а також якийсь час бути зайнятим, допомагати старшим. Це дисциплінує і розвиває турботу і розуміння потреб інших людей.

КАНІКУЛИ

Кiлькiсть переглядiв: 304

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.