Останній дзвінок

Дорогі учні, шановні батьки та колеги-вчителі!


/Files/images/FB_IMG_1559567049168.jpg

Сьогодні мав би лунати в нашій школі останній дзвінок, та, враховуючи карантинні обмеження, ми прощаємося з вами дистанційно.Хочу подякувати учням, які долали труднощі дистанційного навчання, батькам, які допомагали своїм чадам, та педагогам, які вперше передавали знання учням дистанційного.

Сьогодні особливий день для наших випускників.Щиро бажаю вам, шановні випускники, міцного здоров’я, успіхів, особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів.

Божого вам благословення, щедрої долі, вірних друзів, наснаги, оптимізму та невичерпної енергії! Щасти вам у всьому!Тож усіх вітаю із успішним завершенням навчального року. До зустрічі у вересні!

З повагою, директор КЗ "Дунковицький ЗЗСО I-II ступенів" Мигович В.Ю.




Шановні випускники, вчителі, школярі, батьки!



/Files/images/46.png

Щиро вітаю Вас зі святом Останнього дзвоника – святом прощання зі школою!Для багатьох школярів він сповіщає про чудовий відпочинок на канікулах, сповнений яскравих вражень.

Тож бажаю Вам гарно відпочити, набратися духовних і фізичних сил перед початком нового етапу навчання.Для вас, випускники, цей дзвоник справді є останній. Залишаються позаду ваші шкільні роки – найбільш безтурботна та щаслива пора життя, сповнена мрій та сміливих планів.Ви вирушаєте у самостійне доросле життя.

Бажаю щоб цей шлях був щасливий, сповнений гарними подіями і здобутками. Вірю, що Ви реалізуєте власні здібності, таланти, побудуєте власну успішну долю, будете гідними творцями свого життя і справжніми патріотами своєї країни!

Бажаю вам впевненості у власних силах, невичерпного завзяття та здійснення всіх ваших мрій. Глибоко вдячний педагогам і батькам! Ви вклали у своїх вихованців і душу, і серце, і знання! Своєю любов'ю та невтомною працею допомагали пізнавати світ, прищеплювали найвищі моральні цінності.Щастя всім, добра, міцного здоров’я та успіхів!

Заступник директора закладу Фекете Оксана Юріївна




Кiлькiсть переглядiв: 303

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.